2022 Ofis Bölme ve Cam Bölmeler
Yeni yıl yeni heyecanlar getirir günün uzun zamanlarını geçirdiğimiz ofislerimiz veya işyerlerimiz daha parlak daha heyecan verici görünüme kavuşturmak elbette sizlerin elinde. Yaptığınız her değişiklik ofisinize yeni değerler katacaktır.


2022 yılı başlarında ofis dekorasyon trendleri arasında genellikle çift camlı bölme duvar sistemleri kullanıldı bu sistemlerde 8 cm olup çift taraflı cam ile giydirilerek ofislerde farklı görüntü oluşmasına yardımcı oldu. Çalıştığınız ortamda sessiz size ait bir oda oluşturuldu.Bu sistemlerde %100 alüminyum sistemleri kullanılarak ofislerinizde farklı dekorasyonlar yapıldı. Siz çalışırken ofis dışındaki hareketlilikten soyutlandınız. Sadece kendi odanızda size ait işlerle meşgul oldunuz. Sizlere yapmış olduğumuz ofis bölme sistemleri sayesinde ofis dışındaki ses karmaşasından kurtuldunuz.

2022 yılında ofis dekorasyonu nasıl olmalıdır ?
Öncelikle ofis tasarımı faaliyet alanına hitap eden bir dekorasyon yapılmadır. Faaliyet alanızız neyse pazarlama veya toplantı odaklı bir ofis tasarımı düşünüyorsanız öncelikle pazarlama oda bölme sistemleri küçük olmalıdır. Eğer toplantı odaklı bir firma iseniz geniş mekanlarda çalışılmalı ve büyük bir toplantı odanız olması gerekmektir. Toplantı odası veya küçük pazarlama odaları yapmak için sizlerin ofis içi bölme duvar ihtiyaçlarınız olacaktır.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda ofis bölme duvar sistemleri revaçta ve ön plandadır. Bölme duvar sistemleri hızlı bir şekilde gelişmekte ve kendini yenilemektedir her geçen yıl ofis bölme modelleri değişiklik göstermektedir. Yukarıda bahsettiğimiz gibi 2021 yılında ofis dekorasyonlarında kullanılan bölme duvar sistemleri kendini yenilemiş geliştirerek 2022 yılında ofis dekorasyonlarında trend bir ürün olarak ön plana çıkmıştır. Geçtiğimiz yıla nazaren bölme duvar sistemleri daha ince profiller üretme alınmış kalın 8 cm veya 10 cm ofis bölme profilleri incelerek sadeleştirilmiştir. Bu yılın ofis bölme trendi ince bölme profilleri ile tek cam sistemler ile kurulan bölme sistemleridir. Bu sistemlerde cam ve alüminyum ofis bölme profilleri kalınlığı geçen yıla göre inceltilmiş ve 80 cm kalınlığından 40 cm kalınlığa kadar düşmüştür. Buda ofislerde daha az yer kaplayan ince şık profiller oluşmasını sağlamıştır. Aynı zamanda bu ofis bölme profilleri hem üretici hem tüketici için daha avantajlıdır. İnce olan alüminyum sistemler daha uygun fiyatlarla sizlere sunulmaktadır.

2022 yılı ofis bölme sistemleri yılı olacaktır kendini hızla geliştiren bu sektörde yenilik sınır tanımıyor yeni ofis bölme modelleri ile görücüye çıkan çağrı inşaat teknolojiye ayak uyduran gelişen teknolojiyi takip eden minimal ürünler tasarlıyor. Yeni bölme duvar modellerinde profil inceleştirilmiş ve sadeleştirilmiş bir şekilde sizlere sunuyor. Bölme profillerin içinden elektrik ve bilgisayar prizlerinin yerleşebileceği kendinden açılan sistemler bulunmaktadır.Ahşap cam modelleri ile birbirinden farklı tasarımları ile çağrı inşaat 2013 yılında olduğu gibi 2022yılında kendinden emin birbirinden farklı ofis tasarımları ile sizlere yaşanılabilir ofisler yaratıyor.
Geçtiğimiz yılda ofis dekorasyon yaptıran firmalar için en öncelikli konu elbette fiyatları idi bu yılda aynı şekilde ofis bölme yaptıran firmaların en büyük soruları fiyatlar konusunda olacaktır. Bizler 2021 yılında ofis bölme ve bölme duvar fiyatları konusunda sizleri bilgilendirici onlarca makale yazdık burdan inceleyebilirsiniz.

Bizler 1993 yılından bu güne değişen teknolojiye ayak uydurmuş kendini sürekli yenileyen dinamik genç ve deneyimli personellere sahip bir firmayız. Ofis dekorasyon ve tasarımları konusunda yüzlerce kurumsal firma bizlere ofislerini emanet etti. Şirketimizin en büyük çalışma alanları bölme duvar sistemleridir.
Yaşadığınız mekanlar ister küçük olsun isterse büyük satış yapmak istiyor veya müşterileriniz ofislerinize davet ediyorsanız kurumsal bir dekorasyon havası katmanız gerekir. Ofis dekorasyon alanında en büyük rolü elbette kendi ofisinizdir ofisiniz bölme duvar sistemleri en göze çarpan sistemlerdir. Ofis bölme sistemleri ne kadar ince olursa o kadar şeffaf bir görünüm kazandırırsınız.

Çağrı inşaat 2013 yılında olduğu gibi 2014 yılında sizlere ofis dekorasyon konusunda bilgilendirecek konular yazamaya devam edecek. Sizlere ofis dekorasyon alanında yenilikçi özgün tasarımlar sunarak sektörün bir numarası olmaya devam edecektir. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda sizlere özgü tasarımlar yaparak geçen yıl eklediğimiz referanslarımıza bu yılda onlarca daha referans ekleyerek yolumuza devem edeceğiz. Çağrı inşaat ofis dekorasyonlarında her zaman ”Başarı Tesadüf Değildir” sloganı ile her zaman yenilikçi kadrosu ve ürünleri ile sizlere en kaliteli ürünleri sunar.

Bir önceki yazımız olan İzmit Bölme Duvar Sistemleri başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.