Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

  1. Nulla consequat massa quis enim.
  2. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.
  3. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus.

Devamını Oku

istanbul ofis bölme

BDS bölme duvar şirketi İstanbul merkezli çalışan ofis bölme firmalarından biridir. Yoğunluk olarak en çok hizmet verdiğimiz ilimizde gezici ekiplerimizle İstanbul’un tüm semt ve ilçelerine ücretsiz keşif ile proje aşaması başlatılmaktadır. Teklif aşaması ardından projenizi en kısa sürede en son teknoloji ürünleri ve en uygun ofis bölme fiyatları ile gerçekleştirmekteyiz.

Kullanılan modüler panel bölmeleri sayesinde ofislerinizde ferah iş alanı ve kişisel çalışma odaları oluşturabilirsiniz.

İstanbul bölme duvar fiyatları ise oldukça ekonomiktir. Şirketimiz ara bölme panelleri son teknoloji ürünleri olup, insan sağlığına değer veren üretim sürecinden geçirilmiş ve TSE, ISO gibi kalite standartlarına sahiptir. BDS bölme duvar İstanbul ile yapılan tüm ofis dekorasyonu faaliyetlerinde 2 yıl ücretsiz garanti kapsamına alınabilirsiniz.

Konusunda uzmanlaşmış kadrosu ile profesyonel hizmeti alabileceğiniz BDS bölme duvar iletişim bilgileri için ilgili sayfamızı ziyaret ediniz.

ofis bölme duvar fiyatları

BDS bölme duvar firması olarak hizmet verdiğimiz müşterilerimizin taleplerini en kısa sürede ekonomik ücret aralığında çözmeye devam ediyoruz. Bu fiyatları belirlerken dikkat ettiğimiz bazı özellikler var.

Bölme Duvar Fiyatları Ne Kadar?

Yapılacak ofis bölme de kullanılacak ürün markası,

Kullanılacak panel bölme malzemenin metrekare ölçüsü,

Uygulama sahası adresi,

Ofis tasarımı için istenen ek ürünlerin maliyeti,

Kullanılan bölme duvar ünitesinin y.içi veya y.dışı üretim hammadde seçimi ne göre ortalama fiyat aralığı belirlenmektedir. Bu aralık 140TL/m2 üzerinden başlayarak değişkenlik gösterebilmektedir. Örneğin panel bölme içerisinde yer almasını istediğiniz cam bölme fiyatın değişmesine neden olabilmektedir.

Tüm ofis bölme fiyatı hakkında bilgi ve ücretsiz keşiften yararlanmak için bizi 0 212 659 35 20 numaralı sabit telefon veya 24 saat çağrınızı karşılayacak 0 542 605 78 56 mobil hattından bizi arayabilirsiniz.

BDS bölme duvar firması İstanbul başta olmak üzere tüm il ve ilçelere ekonomik ofis bölme ücretleri talep etmektedir. Bizi arayıp fiyat öğrenmeden hizmet satın almayınız.

istanbul ofis bolme

BDS bölme duvar şirketi olarak 10 yılı aşkın süregelen hizmetlerimize İstanbul merkezli faaliyet gösteren ofis bölme firması ve servislerimiz ile devam ediyoruz. Ara bölme yaptırmak isteyen müşterilerimizin büyük çoğunluğu İstanbul ilinde olması nedeniyle merkezimizi burada konuşlandırdık.

Yakın zamanda hizmet vermeye başladığımız başta büyük şehirler İzmir, Ankara ve Kocaeli olmak üzere tüm Türkiye’nin il ve ilçelerine hizmet verebilmekten onur duyuyoruz. Başarımızı duyarak her geçen gün müşteri portföyümüzün artışına sebep olan tüm dost, tanıdık, müşteri ve arkadaşlarımıza teşekkürler.

BDS bölme duvar, Sinan Şans ve Mehmet Gündoğan’ın ekip liderliğinde projelerini tamamlamakta, memnun müşteri ağını genişletmenin verdiği gururla kaliteli hizmeti en ekonomik ofis bölme fiyatları ile yapabilmektedir. Kullandığımız ürünlerin hepsi TSE ve ISO gibi kalite standartlarına sahip insan sağlığına zarar vermeyen, temizliği ve montajı kolay ürünlerdir. Bu sayede hem zaman  hem de maddi tasarruf sağlayarak müşterilerimize destek olabilmektedir.

İstanbul bölme duvar şirketleri arasında saygın yerimizi verdiğimiz sözleri zamanında ve verildiği şekilde tuttuğumuz için lider kuruluşlar arasına girmeyi başardık. Aynı şekilde ilk günkü heyecan ve dinamiğimizi kaybetmeden uzun yıllar sektöre hizmet vermeyi görev edindik.

İşletmeniz İstanbul ilinde ve ara bölme ihtiyacınız varsa bizi arayarak ücretsiz keşif ve proje öncesi bilgilendirme talep edebilirsiniz. BDS bölme duvar teknolojileri uzman kadrosu ve tecrübesiyle size hak ettiğiniz hizmeti sunacaktır.