ofis cam bölme sistemleri

BDS Bölme Duvar Sistemleri, ofis bölme konusundaki profesyonelliğini 1993 yılından beri varlığını sürdürerek biriktirdiği tecrübeyle göstermektedir. Günümüz teknolojisine en uygun ofis bölme yöntemleri, insan sağlığı açısından da değerlendirilir ve sizler için en uygun ofis bölme türü mekanınıza uygulanır.

Bölme Duvar Cizim - ofis bölme duvar - ara bölme duvar -ofis bölme sistemleri - ara bölme

ara bölme

Demontable bölme duvar sistemleri, günümüzdeki en kullanışlı ve en çok tercih edilen bölme duvar sistemi olmasının yanısıra estetik görüntüsüyle de ön plana çıkmaktadır. Siz müşterilerimizin isteği doğrultusunda bir telefonla kapınıza kadar gelen BDS ekibi mekanınıza bir keşif ziyareti yaptıktan sonra sizler için en uygun ofis bölme türünü belirler, sizlerle birlikte verilen karar ardından mekanınıza uygulanacak olan bölme duvarın eğer isterseniz ücretsiz olarak çizimleri sizlere gösterilmek üzere yapılır. Onayınız alındıktan sonra mekanınıza gelen BDS ekibi bölme duvar sisteminin montajını kısa süre içerisinde gerçekleştirir ve kullanımınıza sunar.

Neden ofis tasarımı yaptırmalıyım?

BDS’nin kendine ilke edindiği “İnsan rahatlığı” konusunda estetik ve konforun yanı sıra fonksiyon da önemlidir. Dolayısıyla bir mekanın nasıl bölümlendirilmesi gerektiği hakkında bizlerden yardım almanız, mekanınızı en doğru şekilde bölümlendirmenizi ve özellikle çalışma ortamlarınızda modern, ferah, sağlıklı, huzurlu ofis tasarımlarına sahip olmanızı sağlayacaktır.

Çalışmak, yaşantımızın önemli bir parçasını oluşturmakta, bütün günümüzü kapsadığı gibi düşünce eylemlerimizi etkilemektedir. Söz konusu yaşantımızın önemli parçasını oluşturan eylemleri gerçekleştirdiğimiz ortamlar ve bu ortamlardaki verimliliği etkileyen faktörleri inceleyen teknik ekibimiz buna göre günün tekniğine ait en son imkanlar ile teknolojiye insanın duygusal yönünü katarak çalışanlara sağlıklı ve insancıl bir çalışma ortamı sağlayabilmek için çalışmaktadır. Teknik açıdan bakıldığında bölme duvarların taşıyıcılığı yoksa yapıya sadece yük olacaktır. Bunu minimuma indirmek ve yapıyı rahatlatmak için demontable ofis bölme duvar sistemleri tercih edilmelidir.