ofis bölme sistemleri

Ecoline ofis bölme sistemleri özellikleri :ofis bölme sistemleri  mekânların ve kişilerin ihtiyaçlarına göre farklı sistemler sunulmaktadır. Bu sistemler omegalı ofis bölme sistemleri, yatay ofis bölme sistemleri veya düşey derzli ofis bölme sistemleri , strüktürel yapıştırma camlı  ofis bölme sistemleri tam şeffaf profilsiz camlı  ofis bölme sistemleri ve hareketli bölme duvar sistemleri olarak mekânları şekillendirmektedir.

ofis bölme sistemleri

ofis bölme sistemleri

ofis bölme sistemleri Uygulama Alanları, Çalışma, eğitim, sağlık, eğlence ve üretim tesisleri dahil tüm iç mekânlarda, farklı bölümlendirme ve planlama gerektiren tüm mekânlarda kullanılmaktadır   ofis bölme sistemleri şantiye ortamında kesilen hatalı malzemeler montaj süresini uzatmaktadır.1993 yılından bu yana tecrübe birikimine sahip olan şirketimiz bir çok başarılı ofis bölme duvar işlerine imza atmıştır. Üretim sistemlerimizde camlı modüllerin içine yerleştirilebilen 16 veya 25 mm. ebatlarındaki jaluziler özel çalışma hacimleri oluşturmaktadır. aynı zamanda mekanlararası görsel iletişimin devamlılığını sağlar. Modern ofis tasarımlarında son dönemin vazgeçilmez uygulama sistemleridir.

ofis bölme sistemleri proje mimarlarımız tarafından hazırlanmakta ve üretim kendi fabrikamızda yapılmaktadır.Alüminyum bölme duvar karkaslı olduğundan paslanma riski yoktur, uzun ömürlüdür.modüler yapıdadır, aynı malzeme ile farklı kombinasyonlar oluşturulur. zemine montaj gerektirmez, istenildiğinde mobil olarak kullanılabilir.Bölme duvar sistemleri kablo kanalları sayesinde ofis içerisindeki kablo karmaşasına ve dağınıklığına son verir. En ve boyda istenilen boyutta panel bölme duvar modülleri yapılır, panel kalınlığı 8 cm’dir Bölme duvar hızlı üretimi ve kolay montajı ile zaman kazandırır.