bölme duvar sistemleri

Ara bölme sistemleri için yapılan farklı çalışma resimlerini bulabilirsiniz. Daha fazlası için şirketimizi arayınız.

bölme duvarlar

Bölme duvarlar işletmelerin estetik görünüm ürünleridir. Tasarım için yapılan bölme duvar ile aynı zamanda tasarruf yapmanız sağlanmaktadır. Bina statik yükünü azaltan sistemler güvenliği artırmakla beraber, yapılan özgün ofis dekorasyonu ile uyumsuz inşaat duvarlarını değiştirerek kullanışlı ofisler yaratmak mümkündür.

Türkiye’de en büyük bölme duvar firması olarak kabul edilen BDS bölme duvar teknoloji ofisi ile binlerce ofis bölme yaptıran müşteri portföyümüz her geçen gün büyümeye devam etmektedir. Ekonomik bölme duvar fiyatları ile hizmet veren firmamız İstoç Toptancılar Çarşısı İkitelli merkezinden tüm ülkemize hizmeti sunabilecek kapasiteye gelmiş durumdadır. Gezici ekiplerimizin yaptığı başarılı çalışmalarla bugüne kadar %100 müşteri memnuniyeti güvenilir ticaret anlayışı ile gelmenin mutluluğunu yaşamaktayız.

Yaptığımız tüm uygulamalarda 2 yıl garanti ile müşterilerimizi koruma altına almayı devam ettirmekteyiz.

Bölme duvar seçeneklerimiz oldukça geniştir. Tam dolu, camlı bölme, seperatör bölme gibi pek çok çeşidi alacağınız teklif aşamasında sizinle beraber mekanınıza en uygun olan modeli seçerek farklı bakış açımızı sizlerle paylaşıyoruz. Görsel açıdan zenginleştirilen ofisleriniz kullanışlı birer ofis tasarımına dönüştürülmektedir.

Hızlı ve basit kurulum imkanı olan bölme duvarlar demontabl olması ile taşınma ve yer değişimi imkanı sunmaktadır. Eskiden kalan tuğla duvarların ağırlığı ile riske edilen bina statiği, bölme duvar teknolojisi ile artık risk olmaktan çıkmaktadır. ekonomik bölme duvarlar hakkında daha geniş bilgi ve fiyat öğrenmek için bizi arayabilirsiniz.