jaluzili bölme duvar

Sistemin özelliği iki cam arasına yerleştirilmiş jaluzi sistemi sayesinde istenildiğinde kapalı oda görüntüsü yaratılmasına olanak vermektedir. Bu tip yapılan ofis ara bölmelere verilen isim jaluzili ara bölme sistemleri olarak adlandırılır. Jaluzili bölme duvar sistemi pratik ve hızlı kurulumu ile tercih edilen ofis ara bölme sistemleri başında yer almaktadır.

BDS bölme duvar teknolojileri 15 yılı aşkın zamandır jaluzili bölme sistemleri üzerine ihtisas yapmış profesyonel bölme duvar şirketleri arasında liderlik vasfı kazanmış firmalardandır. Başarımızı müşterimize ve işimize olan saygımızdan almaktayız. Ara bölme denildiğinde akla gelen ilk firma olmanın avantajı ile yüksek miktarda iş kapasitemizi müşterilerimize sunduğumuz ücretsiz keşif hizmetleri olarak bir hediye kapsamında sunmaktayız.

Ara bölme ürünleri arasında yer alan jaluzili bölme duvar teknolojisi için fiyat öğrenmek ve sistem hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyen müşterilerimizin bize ulaşın sayfamızdan gelen çağrıları derhal işleme koyulmakta ve en kısa zamanda gezici servis personelimiz alanınıza gelerek detaylı bilgi ve fiyat aktarımı yapabilmektedir. Referanslarımız arasında yer alan saygın firmalar arasında sizde isminizi görmek isterseniz BDS bölme duvar firması sizin için doğru adrestir.

 

bölme duvar

BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ

                Bölme duvar sistemleri kapalı mekanların, ihtiyaçlar dahilinde bölümlere ayrılmasını ve personel için çalışma ofisleri hazırlanmasını sağlayan duvar ünitelerinin genel adıdır. Sistem olarak dünyanın en iyi bölme sistemleri arasında gösterilen, kurulumu basit olduğu için zaman kayıplarına engel olan bölme duvar uygulaması, monte-demonte özellikli bir sistemdir. Modüler duvar ünitelerinin birleştirilmesi ile oluşturulan ara duvarlar, son derece şık ve zarif bir bölünme sağlar. Uygulandığı mekana işlevsellik ve konforu aynı anda getiren alüminyum bölme sistemleri, ihtiyaç duyulan ofis bölmelerini kolayca oluşturmanızı sağlar.

                Birçok farklı malzemeden üretilebilen bölme duvar sistemlerinde kullanılan alüminyum konstrüksiyon, sistemin dayanıklı ve kullanışlı olmasını sağlamaktadır. Uzun yıllar kullanıma uygun olan bölme sistemi, kurulumunun üzerinden yıllar geçse dahi ilk günkü gibi temiz ve bakımlı kalır. Bölme duvar üniteleri içinde bulunan yalıtım malzemesi sistemin izolasyon özelliği taşımasına sebep olur. Böylece çalışma ortamından uzak kalması istenen, ses, gürültü, toz, ısı ve nem ortamdan uzaklaştırılarak daha konforlu bir çalışma ortamı kazanılmış olur. Bölme sistemlerinde kullanılan malzemlerin birçoğu geri dönüşüm özelliğine sahip olduğu için sistemin ekolojik hayatı korumaya katkısı bulunmaktadır. Geri dönüşebilen malzemeler ülke ekonomisi bakımından da oldukça önemlidir. Modüler bir yapıya sahip olan duvar bölme üniteleri ile istenilen büyüklükte duvarlar inşa etmek kolaylaşmaktadır. İster yerden tavana kadar cam ya da dolgu duvar, ister kısa seperatör duvar oluşturma imkanı sağlayan bölme sistemleri, hem kapalı ofislerin dekorasyonunda hem de açık ofislerin tasarımın da kullanılmaktadır. Kurulumu yapılan bir duvar ünitesi sökülerek demonte edilebilir, başka bir yere nakledilebilir. Panel bölme duvar ünitelerinin sökülüp başka bir yere taşınabilmesi ve yeniden kurularak kullanılabilmesi, sistemin ne kadar ergonomik bir yapı sistemi olduğunu göstermektedir.

                Alüminyum malzemeden üretilen sistem, dekoratif çalışmalar yapılmasına ve yeni ofis tasarım fikirleri üretilmesine katkı sağlar. Zengin ve farklı çok sayıda model ve ürün seçeneğine sahip olan sistem, tüm ofisler için uygun dekorasyon fikirleri üretilmesine ve modern ve çağdaş ofislerin oluşturulmasına aracı olur. Sistemin sağladığı birbirinden değerli, onlarca avantaj bulunmaktadır. Hem görsel açıdan hem de kullanım açısından sağladığı bu avantajlar,  sistemin neden tercih edilebilir olduğunu göstermesi bakımından dikkate değerdir.

Bölme Duvar Görseline gelirsek isterseniz aşağıdaki foto galeri ziyaret edebilirsiniz.