ofis bölme sistemi resmi

Ofis bölme sistemi denildiğinde ilk akla gelen firmalardan biri olan BDS bölme duvar teknolojileri şirketimizde günümüz teknolojisinde üretilen en son model bölme duvar ürünleri kullanılmakta olup, yapılan işlem sonrası 2 yıl sınırsız garanti sunmaktayız. Ofis bölme ihtiyaçlarında profesyonel ve güler yüzlü ekibimiz hızlı olduğu kadar kusursuz montajı ile müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktadır.

Sökülebilir panel bölme duvar sayesinde artık eski iş yerinizdeki tasarımları yeni çalışma alanına taşıma imkanına sahipsiniz. Eğer daha önce ofis bölme yaptırmış olan müşterilerimiz varsa yeni ofis alanlarına eski sistemleri taşımak mümkündür. Bunun için destek telefonlarımızı arayarak gerekli fiyat çalışmasını sorabilirsiniz.

Ofis bölme sistemleri Türk firmaları tarafından imal edilen modelleri ile dünya standartlarını yakalamış durumdadır. Farklı ve estetik ofis dekorasyonu yanı sıra kullanışlı ve tasarruf ettiren ofis bölme duvar sistemleri ile mekanlar artık daha şık hale getirilebilmektedir. Ekonomik olan ofis bölme fiyatları hakkında bilgi için bizi arayabilir, ücretsiz keşif hakkı ile mekanınızda yapılacak çalışma öncesi teklif toplama şansına sahipsiniz.

Ofis bölme konusunda çalıştığımız firmalardan bir kaç örnek görmek için Referanslarımız sayfasına, bizimle irtibat kurmak için iletişim sayfamıza verilen linklerden ulaşabilirsiniz.

ofis bölme sistemi nedir

Portatif malzemelerden üretilen, ofis ve çalışma alanlarının bölümlendirilmesinde kullanılmak üzere imal edilmiş ürünler ve bu ürünlerin montaj işlemine verilen isme ofis bölme sistemleri denilmektedir. Sökülüp takılabilen bu ürünler ile taşınma gibi durumlarda artı bir masraf olmadan aynı ürünleri montaj yaptırabilirsiniz.

Ofis bölme sistemi bir kaç çeşit olarak üretilmektedir. En sık kullanılan modellerinden biri dolu bölme duvar olarak bilinir. Diğer çeşitlerinden biri camlı bölme sistemleridir. Camlı bölme hakkında şu yazımızda daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz >>> Camlı Bölme

Sökülebilir (demontable) bölme sistemleri genel olarak 80 mm genişliğe sahip olup, alüminyum profillerin iki taraflı kaplama ile birleştirilmesi ile yaratılmaktadır. Bu panellerin arasına istendiği takdirde jaluzi, cam (ki bu camlar desenlenebilir) gibi ürünler yerleştirilerek farklı ofis tasarım örnekleri kazanılabilmektedir. Cam içerisine yerleştirilen jaluzi sisteminde ise 16 ya da 25 mm ölçülerinde ürün kullanılabilir. Dış tarafına bırakılan yönetim butonu sayesinde istendiğinde odanın dışarıdan görünmemesini sağlamak için jaluzi kapatılabilir. Özel açı vererek dışarıdan geçen, gelenler görülebilirken oda içerisi net olarak görülmemesi sağlanabilir.

Ofis Bölme Sistemleri Faydaları Nelerdir?

Çalışma mekanına estetik bir görünüş sağlar.

Temizliği kolaydır, kiri göstermez.

Sağlıklıdır, bakteri gibi mikro organizma üretmez.

Kablo sisteminin gizlenmesinde etkin rol oynar. (Elektrik, telefon, internet gibi.)

 

BDS panel bölme suvar teknolojileri ile 10 yılı aşkın süredir ofis ve büro bölme alanında kaliteli hizmeti ekonomik fiyata vermeye devam etmektedir. Gücünü Çağrı İnşaat Şirketler grubundan alan firmamız, sektörün lider panel bölme firmaları arasında yer almaktadır. Panel bölme sistemi denildiğinde ilk akla gelen şirketimizin yaptığı işleri referanslarımız da görebilir, fiyat ve detaylı bilgi almak için iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Panel bölme, tavanla tavan arasında kullanılan bölme sistemleri ürünlerine verilen isimdir. Işık sorunu olmayan daha iç noktalarda kullanılır. Genellikle arşiv gibi içerisinin görünmesinin gerekmediği odalarda tercih edilen panel bölme fiyatları için firmamızdan bilgi alabilirsiniz.

Bölme sistemleri; ofis bölme ürünlerinde bölme sistemlerinin tasarımı ofis panel bölme,ofis bölme sistemleri uygulaması alanlarında uzman kadrosu ile hizmet vermeye devam etmektedir.Sizde ofisinizde ofis bölme veya bölme duvar sistemleri yaptırmak isterseniz sizlere hizmet vermekten kıvanç duyarız. Ofis bölme sistemleri için bizlere 0212 659 35 20 veya 0542 605 78 56 numaralı  telefonlardan bizlere ulaşabilirsiniz. Bölme duvar sistemleri fiyatları konusunda sizlere fiyat ve ofis bölme sistemleri örnek projelerimizi göre bilgi alabilirsiniz.

Yapılan projelerden bir kaç örnek ürün resmini aşağıda paylaşıyoruz. Daha fazla bilgi ve ayrıntı için bize ulaşabilirsiniz.

Büro bölme sistemleri alüminyum profillerden oluşmaktadır. 8 cm kalınlığı ile çelik konstrüksiyon bölme sistemi içinde jaluzi ve buton kullanılarak daha hafif bir yapıda büro bölme işlemi gerçekleştirilmektedir. Kullanılan malzemelerin hafif olması nedeniyle binanın yükünü de azaltmış olarak güvenliğe katkı sağlanmaktadır.

Büro Bölme Özellikleri

  • Demonte özellliği sayesinde yeniden kullanılabilir,
  • 8 mm genişliğe sahip malzemedir,
  • Alüminyum profillerden oluşturulmaktadır,
  • Ses ve ısı izolasyonuna katkı sağlar,
  • Temizliği kolaydır,
  • Hijyenik malzeme nedeniyle sağlıklıdır,
  • Hafiftir, yük sorunu yaşatmaz,
  • Renk seçenekleriyle estetik görünüş sağlar.

Ofisinizde rahat bir çalışma ortamı yaratmaya fırsat veren büro bölmelerinde kullanılan malzemelerin fiyatları da uygundur. Büro bölme sistemleri fiyatı kullanılacak malzemenin metrekare ölçüsü üzerinden hesaplanmaktadır. Ahşap olarak da yapılabilen büro bölmeleri ofisinizde daha şık görünüm olmasına olanak verdiği gibi ses ve ısı yalıtımı yapılmasını da sağlar.

Büro ve iş yerinizdeki ara bölme ile kişisel çalışma alanı da yaratabilirsiniz. Bazı ofis alanları inşaat zamanı sizin ihtiyacınıza uygun oda yaptırmamış olabilir. Bu tip odaya ihtiyaç duyulduğunda ofis bölme yaptırmak en mantıklı, pratik ve ekonomik çözüm olacaktır. Yapılacak işlem öncesi ücretsiz keşif yapan büro bölme sistemleri firması arayışınızda BDS bölme duvar olarak hızlı ve güvenilir servis hizmeti sunmaktayız.

ofis bolme sistemleri

Bölme sistemleri 15 yılı aşkın süredir ülkemizde sıklıkla kullanılmaya başlamıştır. Ofis dekorasyonun da önemli bir ürün olan bölme duvar sistemleri sökülebilir ve birbirinden fonksiyonlu ürünlere sahip olması nedeniyle ofis tasarımında kullanılan ürünlerdir. Ara bölme ürünü kullanırken öncelik müşterinin talebine göre belirlenmekte, uzman tasarım ekibimizin yönlendirmesi ile kullanıldığında daha fonksiyonel ve görünümü daha güzel ürünler tercih edilmektedir.

Bölme duvar sistemleri fiyatları ise alanda kullanılacak panel bölme duvarın ölçüsü ve birim fiyatı çarpılmasıyla hesaplanmaktadır. Kullanılan bölme duvar kendi arasında birkaç gruba ayrılmaktadır. eğer bir toplantı odası, arşiv odası ve kasa odası gibi bir alan olacaksa tam dolu bölme duvar gibi arka tarafı görünmeyen bölme sistemi tercih edilirken, ışığın daha iyi kullanılmasına olanak veren ve oda içerisinin görünmesinde sakınca olmayan durumlarda camlı bölme sistemleri kullanılabilir. Bu ürünlerin tüm çeşitlerini ürünlerimiz altında görebilirsiniz.

Bölme duvar sistemleri özellikleri içinde ilk göze çarpan;

  • Sökülebilir demonte üründür.
  • Temizliği kolaydır.
  • Kir leke tutmaz
  • Silinebilir olmasıdır.

Modüler panellerle üretilen bölme duvar sistemleri hakkında daha fazla bilgi ve fiyat bilgisi almak isterseniz çağrı mmerkezimizi arayın veya iletişim sayfamızdaki formu doldurup bize gönderin müşteri temsilcimiz en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir.

 

 

ara bolme

ARA BÖLME SİSTEMLERİ

                Ara bölme sistemleri ofislerin dekore edilmesinde faydalanılan bir ara duvar sistemidir. Ofislerin, belirli bölümlere ayrılmasını, eksik bölümlerin tamamlanmasını, var olan bölümlere yenilerinin eklenmesini sağlayan ara duvar sistemleri beton duvar sistemine göre daha kolay ve pratik bir uygulamadır. Mekanların geniş ya da dar olması bu sistemin uygulanmasına herhangi bir sorun teşkil etmez. Aksine hem geniş mekanlarda hem de alan darlığı yaşayan küçük mekanlarda son derece şık ve gösterişli ofis bölümleri oluşturulmasını sağlar. Ofislerin kendi özel koşulları ve amacına uygun şekilde, işletmenin ihtiyaçları doğrultusunda düzenlemeye ve dekore etmeye yarayan ara bölme duvar sistemleri, alüminyum konstrüksiyon ile sağlamlaştırılmış uzun yıllar boyunca kullanılabilen bir sistemdir. Sağlam ve dayanıklı yapısı ile tüm işletmelerin ofis ihtiyacını karşılayan alüminyum bölme sistemi yıllar sonra bile ilk günkü gibi temiz ve yeni kalmayı başarır. Birçok yönden klasik duvar sistemlerinin önüne geçen bölme sistemi günümüzde birçok mekanda kullanılmaktadır.

Ara bölme duvar sistemleri sadece ofis dekorasyonunda değil her türlü kapalı alanın bölümlere ayrılmasında kullanılan bir sistemdir. Restoran, mağaza, alışveriş merkezi, havaalanı, hastane, okul, postane, banka ve daha pek çok mekanın ihtiyaç duyduğu bölümlere kavuşması alüminyum bölme sistemleri ile gerçekleştirilmektedir. Kullanıcısına birçok yönden avantaj sağlayan sistem her şeyden önce çok kolay kurulur. Monte edilerek kurulan sistemde, modüler üniteler montajlanarak oluşturulan duvarlar kısa bir sürede kurulur. Monte olabilen sistem demonte olma özelliği sayesinde bir yerden başka her yere nakledilebilir. Ofis adresinde yaşanan değişiklik v.b. durumlarda bölme sistemi demonte edilerek yeni adrese taşınabilir. Modüler sistem pahalı değildir.

Tam aksine beton sisteme göre daha hesaplı ve ekonomik bir uygulamadır. Bölme duvar üniteleri silinerek temizlenebilen yapı unsurlarıdır. Boya ya da badana istemeyen bu sistem, kalabalık insan trafiğine ev sahipliği yapan mekanlarda kullanım için çok uygundur. Ses ve ısı yalıtım özelliği ile dış ortamın gürültüsünü çalışma ortamından uzak tutar, enerji tasarrufu sağlar. yüksek ışık geçirgenliği sayesinde ortamın daima aydınlık ve ferah olmasını sağlar. Ofis bölümleri arasında var olması gereken iletişimi korurken, bireylere ait ofis bölümlerinin özel olmasını sağlar.

 

Ara Bölme daha fazla görsel için lütfen foto galerimizi ziyaret ediniz.

                Ofis bölme sistemleri geniş mekanların istenilen şekil ve ölçülerde duvarlar hazırlanarak ofisbölmesi oluşturmaya yardımcı olan duvar sistemleridir. Dünyanın en kolay ve pratik sistemi olan bu sistem ofislerde ihtiyaç duyulan personel çalışma bölümleri oluşturmanızı sağlamaktadır. Modern binaların iç mekan bölünmesinde kullanılan bu sistem son yıllarda ev ve konutlarda dahil birçok alanda karşımıza çıkmaktadır. Yaygın bir kullanıma sahip olan sistem mekan bölünmesinde işlevsel çözümler sunduğu için tercih edilmektedir. Dünyada da kullanım oranı çok yüksek olan sistem şık ve konforlu bölümler oluşturmanıza yardımcı olur. Mekanların kaliteli bir görünüme sahip olması işletmenin ticari kimliği açısından da önemlidir.

                Ofis bölme sistemleri kullanılarak hazırlanan ofis bölmesi ısı, ses ve toz gibi dış etkenlerden yalıtılmış olur. Kullanılan bölme sisteminin izolasyon özelliğine sahip olması ses, toz gibi istenmeyen faktörlerin mekandan uzak kalmasını sağlayarak kalıcı çözümler sunar. Ofisler çalışan insanların çok fazla zaman geçirdikleri mekanlardır. Bu mekanların çalışma şartlarını iyileştirmek personelin daha verimli çalışmasını sağlar. Bu nedenle mekanda şık ve rahat bölümler oluşturmak ofis dekorasyonunda dikkat edilmesi gereken önemli bir kuraldır. Beton duvar sistemlerinin yerine kullanılmaya başlanan ofis bölme sistemi mekanda farklı bir hava yaratmanın modern bir yoludur. Ofis bölmeleri farklı renk ve model seçeneği ile farklılık sağlayacak dekorasyon fikirleri üretmenizi ve uygulamanızı sağlamaktadır. Farklı duvarlar tasarlayarak mekanı bölümlere ayırmak hem şık ve zarif bir ofis hem de çalışanlar üzerinde pozitif enerji sağlar.

                  Ofis bölümleri oluşturmak için kullanılan ara bölmeler sağlam ve dayanıklı malzemeden üretildiği için dekorasyonda kalıcı olmaktadır. Bu nedenle mekanla uyum sağlayan renk ve model duvar bölmeleri seçmek mantıklı olmaktadır. Bu duvar sisteminin en önemli avantajlarından bir tanesi de uzun yıllar kullanılabilmesidir. Bakım ya da tadilat gerektirmeyen sistem yıllarca kullanılsa dahi temiz ve bakımlı kalmaktadır. Boya badana istemeyen sistem dış etkenlere karşı dayanıklıdır. Sıcak ya da soğuk fark etmez tüm hava şartlarında kullanılabilir, kolay deforme olmaz. Küflenme, nemlenme, dökülme, çatlama, kabarma vb.  duvar kusurları ofis bölmesi uygulanan mekanlarda meydana gelmez.

Ara Bölme

Ara bölme sistemleri müşteri isteklerine cevap verebilen yapısı nedeniyle estetik çözümü gerçekleştirebildiğimiz ofis bölme sistemidir. Ön üretimli konstrüksiyon ve panelleri sayesinde kolay ve hızlı montaj edilebilmektedir. Deforme ve esneme gibi etkisi olmayan ara bölme sistemi ekonomik fiyatıyla da dikkat çekmektedir.

Ara bölme içine yerleştirilebilen jaluzi ve özel baskı perdeler yardımıyla farklı ofis tasarımına imkan sunmaktadır. Camlı bölme sisteminin entegre edilmesi özelliği sayesinde ferah bir görüş sağladığı gibi ısı yalıtımına da katkısı vardır. Optimum çözümler üretilmesine imkan sağlanan ara bölme fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Ara Bölme Sistemi Özellikleri;

  • İstenilen model ve renkte montaj edilebilir,
  • Demonte özelliği sayesinde mekan değişiminde sökülebilir,
  • Ses izolasyonu sağlar,
  • Çift camlı bölme arasına jaluzi yerleşimi imkanıyla istenirse cam istenirse duvar görüntüsü verebilir,
  • Tuğladan ince olduğundan mekanda daha fazla alanı kullanıma sunar.

Ara bölme ürünlerinde 1.sınıf malzemeler kullanılmaktadır. TSE ve ISO 9001 sertifikalarına sahip ürünlerimizde insan sağlığını tehdit eden kimyasallar bulunmamaktadır. Uzman kadromuz ile yerinizi şık ofislere dönüştürmemiz saatler içinde gerçekleştirilir. Montaj sonrası destek sistemi sayesinde oluşabilecek arıza v.b durumlarda 3 yıl sınırsız hizmet alabilirsiniz. Şirket vizyonumuz daimi müşteri memnuniyeti üzerine kurulu olması sizlere ekstra kazanım sağlamaktadır.

Sizde kullanımı ve kurulumu kolay ara bölme ihtiyacınızı karşılamak üzere BDS bölme duvar teknolojilerini arayabilirsiniz.

 

 

panel bölme duvarları

Bölme sistemleri ofis tasarımında çığır açan yeniliklerden biridir. Bu sayede görünümü güzelleştirmek kadar enerji tasarrufu da sağlanmasıyla bütçelere katkı yapılmaktadır. Isı, ışık, ve soğutma giderlerinden maksimum yararlanarak faturaların aşağı düşürülmesi sağlanmıştır.

Panel bölmelerinde esneme ve deformasyon gibi etkilerin sıfıra indirgenmesi sayesinde uzun yıllar sağlıklı bir biçimde kullanılabilen ürünlerdir. Bölme sistemleri diğer duvar çeşitlerine göre fiyat açısından da oldukça ekonomiktir. Demontable olması nedeniyle taşınma gibi durumlarda sökülerek yeni alana takılabilmektedir.

 Kısa ara bölmeler gibi ürünlerde geniş alanlı çalışma ofislerinde görüş kısıtlaması olmadan bölümlendirmeye olanak vermektedir. Bu sayede işleyişte kopukluk olmadan tüm çalışma ekibi göz önünde yer alabilmektedir. Uygulama yapılacak mekanda esnek ölçüleri nedeniyle istenildiği gibi kurulmakta ve alandan maksimum kazanım sağlanabilmektedir. bölme sistemlerinin tüm aşamasındaki paneller ön üretimde gerçekleştirilmiş ve kısa sürede çalışma akışını aksatmadan montaj yapılabilmesine olanak vermektedir. Bu sayede işleriniz aksamadan hızlı bir şekilde ofis dekorasyonu tamamlanabilmektedir.